black med blaa
Nyheder
Korte nyhedsopdateringer..

12/2 2015: 

IACPO Danmark åbner en ny hjemmeside for medlemmer og andre interesserede. Organisationen har tidligere blot været en håndfuld medlemmer, men efter at medlemstallet nu er oppe over et dusin, så skal medlemmerne have en referenceramme og et virtuelt mødested.

Desuden vil forskellige uddannelsesmuligheder blive udbudt på siden. Ikke kun til IACPO medlemmer, men til alle profesionelle sikkerhedsfolk, der ønsker at videreudvikle deres kompetencer.

22/4 2015:

Henrik Bramsborg, Dansk country director for IACPO, har oversat og udgivet Craig Pedersens manual "Elementære Bodyguard Færdigheder" som bog. Dele af manualen vil fremadrettet danne basis for det danske IACPO livvagt kursus.

Bogen kan købes i alle større boghandlere eller direkte på www.heroknowledge.dk

8/5 2015:

Prestige Security ApS er det første selskab i Danmark, der er registreret som "Corporate Member" af IACPO. Corporate members modtager, ud over medlemsskab til alle medarbejdere, rabatter på kurser og invitation til samarbejde med andre IACPO virksomheder i udlandet.

15/11 2015:

9 medarbejdere fra Prestige Security ApS har modtaget et intensivt efteruddannelsesforløb i personbeskyttelse fra IACPO. Virksomheden har på forhånd fået godkendt kurset som obligatorisk ISO 9001/2008 efteruddannelse. Hermed kan Prestige Security ApS nu stille et 10 mand stort livvagt team på dansk grund.

25/11 2015:

Bojan Djordjevic fra Serbian Association of Bodyguards er som den første ikke-skandinav blevet certificeret i risikovurdering igennem IACPO Danmark. Mr. Djordjevic sluttede sit online kursusforløb med en flot testscore på 90 %. Stort tillykke til Mr. Djordjevic.