badge iacpo web
IACPO

Welcome to the Danish branch of IACPO. Most here is in Danish, but some is obviously in english. For more information about the organisation, please visit WWW.IACPO.COM
______________________________________________________________________________

Velkommen til den danske afdeling af International Association of Close Protection Officers (IACPO).

 

IACPO er stiftet i Tyskland og er den største uafhængige bodyguard organisation i verden. Det vil sige, at man ikke behøver at være trænet af et bestemt organ, for at blive medlem i IACPO. Man skal blot have modtaget træning i personbeskyttelse, være i et undervisningsforløb eller beskæftige sig med personsikkerhed.

Organisationen har 400 medlemmer på verdensplan, heraf flere end 300 livvagter. I Danmark er vi pt. 8 betalende medlemmer og et corporate medlem, vores samarbejdspartner Vasik ApS.

Fordelene ved et medlemskab er afhængigt af, hvilken form for medlem du er. på siden www.iacpo.com kan du lære lidt om, hvad de forskellige medlemskaber indeholder, forpligtelser og fordele. Et medlemsskab i IACPO er en samarbejdsaftale - Du skal altså være AKTIV for at få noget ud af medlemsskabet. 

Siden her er primært til for at orientere offentligheden om vores eksistens og til markedsføring af vore livvagtkurser og sikkerhedskurser for specialister. Senere vil vi poste pressemeddelelser på nyhedssiden og opdatere siden med nye love, jobmuligheder for livvagter, sikkerhedsrådgivere og andre i branchen.